Nefes Kredisi Başvuruları Başladı
14.12.2016 11:13:18

-

TÜRKİYE Odaları ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere hayata geçirilen 'Nefes Kredisi' başvuruları başladı.
Fatsa Ticaret Borsası olarak Denizbank ve Ziraat Bankası'nda üyelerin kullanımına sunulmak üzere düşük faizli kredi fonu yaratılmıştır. KOBİ'lerin Nefes Kredisi'ne başvurabilmeleri için öncelikle Borsamıza gelerek 'TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir' ibaresini içeren Faaliyet Belgesi almaları gerekmektedir.

KOBİ'lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere Ziraat Bankası, Denizbank’tan Kullanılacak Kredi, 12 ay vade üzerinden ve aylık eşit taksitler halinde olacaktır. Vadenin uzatılması veya kısaltılması mümkün olmayacaktır. Kredinin brüt faiz oranı aylık yüzde 0,825, yıllık yüzde 9,90'dır. Kredi azami limiti 50 bin TL'dir. Kredinin teminatı yüzde 85 oranında Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile, kalan yüzde 15'lik kısım ise ilgili bankanın mevcut kredi teamülleri çerçevesinde şekillenecektir. Protokol gereği, kredi değerlendirme sürecinde borsamızın kredi onayına ilişkin herhangi bir etkisi ve referans olma durumu olmayacaktır.


DİĞER HABERLER


  • Ordu Valiliği
  • Ordu Büyükşehir Belediyesi
  • Fatsa Kaymakamlığı
  • Fatsa Belediyesi
  • Fats Ticaret ve Sanayi Odası
KVKK Rıza Metni

Yayınlanan içeriğin tüm hakları Fatsa Ticaret Borsası'na aittir © 2015